Kак се казваш- Ралица Вировска
Oт къде си- Варна
На колко си- 11
Вярваш ли в свръестественото, или мислиш, че всичко е наука и такива неща, като богове, не съществуват- честно казано не вярвам в нито едно от двете.
Мислиш ли, че човечеството се самоубива и е неспособно да спре това- ами според мен е нвзм да се спре- всеки си има проблеми които не желае да споделя, но в един момент стават прекалено много...
Мечтала ли си някога да бъдеш известна? Защо?- Ами и да и не. Защото си има плюсове да си известен, но си има и минуси- например можеш да имаш фенове които те харесват, ама пресата всичко разваля...
Какво мислиш за твърдението "противоположностите се привличат"- о нз, за първи път го чувам това нещо
Какво предпочиташ: ден или нощ? Защо?- нощ, защото всичко е тъмно тихо и спокойно...
Какво търсиш у едно момче?- за приятел- смях, а пък за гадже незнам...
Реалист, песилис(абе не е ли песимист?!) или оптимист си?- ами май съм и трите... зависи от ситуацията
Кой е любимият ти цвят?- светло синьо, тъмно синьо, тюркоазено, зелено, лилаво, черно, оранжево
Ако имаше право на един ден, в които да можеш да направиш абсолютно всичко на света, то какво би сторила- амиии... да отида на кино, да стоя на компютъра и да се видя с приятелки
Коя е най-съкровената ти мечта? Мислиш ли, че тя някога ще се сбъдне?- ъъъъ незнам...
Кое качество у себе си мразиш най-много?- нищо...
Кое качество у себе си обичаш най-много?- ината(хехе много съм странна...)
Какъв стил музика предпочиташ?- ами поп, рок и метал
Имаш ли любим текст от песен?Ако да кой е?- имам, че как- на песента "Sonne"на групата "Rammstein"
Вярваш ли че всичко е предначертано или човек сам кове съдбата си?- ами аз съм на мнение, че всичко се случва и записва едва след като се е случило...
Кое е нещото,което може да те разплаче?- ами ддз
Какво обичаш най-много на този свят?- котката си
Какво е твоето ТОП 5 на нещата без които не можеш ?- компютър, книга, легло, телефон, слушалки
Най-абсурдното нещо, което си чувала за себе си?- Извинявай ти на 14 ли си?
Как се описваш сама с 5 думи?- инат, тиха, срамежлива, малко забавна,спокойна
Кое е най тъпото обяснение което си чувала?- Земята е планета.(а, въпроса беше за пети клас- кажете всичко което знаете за планетата Земя)
Кое качество най цениш у приятелите си?- честност, искреност
Имаш ли домашен любимец?ДА! Котарак- Жан много го обичам!
Какви книги обичаш да четеш?- ами фантастика и историйки на тинейджъри
Любим автор и защо точно той ти е любим?- Дж.К. Роулинг- написала е ХП, а аз много харесвам поредицата,Юлка- написала е супер забавни и смешни книги
Излизала ли си извън България?Ако да къде?Къде най ти хареса?- естест- Италия, Гърция, Шотландия- мисля, че навсякъде беше яко, но в Шотландия и Ителия най ми хареса.
Завиждала ли си някога на приятел?Ако да за какво?- не
Мразила ли си истински?- май да- дасклката по Рисуване
Обичаш ли да ходиш под дъжда?- дам
Разбираш ли се с майка си?- амии горе- долу
Какво винаги си искала да направиш,но не ти е достигала смелостта?- ами няма такова засега
Имаш ли любим коктейл?Ако,да кой е той?- ох имаше един, ама съм му забравила името...
Когато си навън,къде най-често ходиш- в мола или на в морската- на тенис кортовете
От кога слушаш музиката,която слушаш в момента?- откакто съм се родила
Кой цвят преобладава във гардероба ти?- тъмно зелено и оранжево
Ходиш ли по дискотеки?- как мислиш?
Занимавала ли си се някога със сектанти?какво е това?
А какво ти е като цяло мнението за тях?- ъ?
Вярваш ли че 2012 ще дойде края на света?- дрън дрън- пълни глупости
Обичаш ли да правиш планове за бъдещето?Защо?- не, защото много неща се променят
Вманиячена ли си по нещо?Ако да - по какво?- ами не
Нещо без което не можеш да заспиш- по- скоро движение- да затворя вратата
Любим детски спомен?нямам такъв